Voorgerechten

VOORGERECHTEN

 

PITTIGE VECHTERTJES - € 8,75

Black tiger gamba’s gebakken in piri piri, met een salade van mesclun, aangemaakt met een komkommer yoghurtdressing.

‘T ROZE GOUD - € 8,75

Zalm carpaccio met aangemaakte venkel en een mousse van zalm.

SNELLE JELLE - € 8,75

Licht gegrilde tonijnsteak met specerij furikake, wasabi mayonaise, limoen gel en een krokantje van brickdeeg.

HUIS VAN BEWARING - € 8,75

Champignon dordogne, in bierbeslag gefrituurde kastanje champignons met knoflooksaus.

BOSVRIENDJES - €8,75

Vegetarische kroketjes gevuld met doperwten, kastanjechampignons en rode biet met een huisgemaakte mosterd mayonaise.

ZO PLAT ALS EEN DUBBELTJE - € 8,75

Dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola en parmezaan flakes.

WEIDE LOPER - € 8,75

Rundertartaar met een vinaigrette van augurk, gekookt kwarteleitje en misomayonaise.

SPEKKIE - € 8,75

Saltimbocca van varken met salie en spek, linzensalade en kruidendressing.

 

SOEPEN

OMA’S VITAMIENTJES - € 6,50

Rijkelijk gevulde groetesoep.

ROOIE BOEI - € 6,50

Tomatensoep met gehaktballetjes & room.

FRANSJE - € 6,50

Franse uiensoep met een kaascrostini.